Followers

Saturday, October 10, 2009

SLEEPING BEAUTY PANTS NIGHT ONLY






♥ ... SLEEPING BEAUTY PANTS NIGHT ONLY...♥


SIZE M & L sahaja

( SLIM >BAKAR LEMAK > MEMBENTUK ,MENGURUT >>semuanya KETIKA TIDUR SAHAJA )

Pemakaian dalam masa yang panjang dapat membantu pembentukkan tubuh badan otot anda.

Pemakaian secara teratur dpt melegakan keletihan & kesakitan di bahagian belakang, membantu untuk lebih santai dan tidur yang selesa.

Pemakaian pada waktu malam memberi lebih fokus pada pembentukkan semula pinggul dan paha, membuat badan anda lebih cantik apabila memakai seluar jeans dan skirt.

Produk ini menggunakan teknologi tinggi, serat kain mengandungi campuran germanium, titanium dan silver. Memberikan kesan tiga dimensi berasa selesa seperti dipijat.

Jika dipakai maka tubuh akan terasa lebih hangat kerana produk ini membantu pembakaran lemak tubuh, mengurangkan keletihan otot, meningkatkan peredaran darah, tubuh menjadi lebih segar dan metabolisme tenaga lebih lancar.

M Size :
Waist → 64-77cm
Buttocks → 87-100cm

L Size :
Waist → 69-85cm
Buttocks → 92-105cm

( UKUR PINGGANG DAN PUNGGUNG )

Material: 9% SPANDEX 91% NYLON
Color: Black only


Taiwan TV program are strongly recommended!

Wear during the day, night & sleeping, also wearing for exercise can speed up calorie consumption!

Improve the waist lines of the merger movement to speed up improvements to the elephant legs carrot legs and abdomen prominent phenomenon.

A simple but effective way to slimming down.

Slip into the light weight and comfortable slimming 3D pants....Lifts butt and flattens tummy, makes hips and thighs slimmer...flattens your stomach eliminates your waist....Best of all it’s effectiveness wearing during sleep.

So you can step out with confidence soonest!

Sesiapa yg berminat boleh inbox ownerAnnisha Annisha Nordin Full

HARGA SM:RM35 SS:RM40 (INCLUDE POST)

CALL : 0195267122
Bank in ke akaun
~ mybanK 502036055159
~ cIMb 02080099637524
( NAMA ANNISHA BT NORDIN)


PAKEJ SLEEPING PANT & WAIST TRIMMER





♥ ... SLEEPING BEAUTY PANTS NIGHT ONLY...♥


SIZE M & L sahaja

( SLIM >BAKAR LEMAK > MEMBENTUK ,MENGURUT >>semuanya KETIKA TIDUR SAHAJA )

Pemakaian dalam masa yang panjang dapat membantu pembentukkan tubuh badan otot anda.

Pemakaian secara teratur dpt melegakan keletihan & kesakitan di bahagian belakang, membantu untuk lebih santai dan tidur yang selesa.

Pemakaian pada waktu malam memberi lebih fokus pada pembentukkan semula pinggul dan paha, membuat badan anda lebih cantik apabila memakai seluar jeans dan skirt.

Produk ini menggunakan teknologi tinggi, serat kain mengandungi campuran germanium, titanium dan silver. Memberikan kesan tiga dimensi berasa selesa seperti dipijat.

Jika dipakai maka tubuh akan terasa lebih hangat kerana produk ini membantu pembakaran lemak tubuh, mengurangkan keletihan otot, meningkatkan peredaran darah, tubuh menjadi lebih segar dan metabolisme tenaga lebih lancar.

M Size :
Waist → 64-77cm
Buttocks → 87-100cm

L Size :
Waist → 69-85cm
Buttocks → 92-105cm

( UKUR PINGGANG DAN PUNGGUNG )

Material: 9% SPANDEX 91% NYLON
Color: Black only


Taiwan TV program are strongly recommended!

Wear during the day, night & sleeping, also wearing for exercise can speed up calorie consumption!

Improve the waist lines of the merger movement to speed up improvements to the elephant legs carrot legs and abdomen prominent phenomenon.

A simple but effective way to slimming down.

Slip into the light weight and comfortable slimming 3D pants....Lifts butt and flattens tummy, makes hips and thighs slimmer...flattens your stomach eliminates your waist....Best of all it’s effectiveness wearing during sleep.

So you can step out with confidence soonest!

Waist Trimmer :-

MASALAH PERUT BUNCIT...!!???
NAK KEMPISKAN PERUT ...??
PINGGANG PENUH BERLEMAK...!!!??
NAK RAMPINGKAN PINGGANG....???


PRODUK HEBAT UNTUK KEMPISKAN PERUT@RAMPINGKAN PINGGANG DENGAN SAUNA EFFECT..

*BENGKUNG MODEN UNTUK PERUT DIPERBUAT DARI 4 LAPISAN DIPERBUAT DARI 4 LAPISAN NILON,KAPAS DAN ADA FAR NILON,KAPAS DAN

*ADA FAR INFRARED.

*ADA 4 ZIP UNTUK KESELESAAN

* FREE SIZE UKURAN CM 56CM-98CM (22'' -37 ''INCI SAHAJA)

* LELAKI DAN WANITA BOLEH GUNA

* DARI PARAS DADA KE BAWAH HANYA 10 INCI( 26 CM ) ,

* IA TIDAK TERLALU LABUH SEPERTI BENGKUNG KAIN

* TIDAK GATAL,TIDAK LICIN ,TER”LETAK “ JER.

PERHATIAN!!

Semasa memakai korset ini, kesan far infrared ray akan membuatkan anda berpeluh dan seterusnya dapat membakar lemak yang berlebihan sekaligus akan dapat melangsingkan pinggang.
Ia juga memberi kesan sauna yang apabila terdapat proses pemanasan, metabolisma badan akan meningkat dan mampu membakar lemak.
boleh pakai bila -bila masa mengikut keselesaan, jika mengalami ketidakselesaan, please kurangkan masa pemakaian.
boleh digunakan semasa membuat SPA, bersenam atau di masa lapang
basuh dgn detergen biasa (no clorox etc) dan keringkan di tempat teduh, direct sunlight will damage the material.

INFO TENTANG INFRARED 4 LAYER SLIMMING BELT:

1) waist trimmer ni..satu saiz je tapi with 4 adjustable zipper. sesuai utk saiz pinggang antara 56cm-96cm sahaja waist trimmer ni...ala bengkung biasa tu...bezanya dr segi jenis fabrik. fabrik yg digunakan disulami dgn sinaran infrared.
2) infrared ni bertindak balas dgn lemak2 dalam badan apabila adanya haba & peluh. Fabriknya pula jenis bermutu tinggi yg dpt hasilkan immediate effect (rampingkan pinggang)
3) masa mula2 pakai pulak..dinasihatkan jgn terus gunakan zip yg paling ketat...after 2-3 kali pakai..baru tukar ke level lain.. kecuali saiz pinggang dah yg min level...bukan apa...takut kalau di paksa / ditarik2..(sehingga terlalu ketat)..boleh merosakkan zipper tu..

PERHATIAN!!

Semasa memakai korset ini, kesan far infrared ray akan membuatkan anda berpeluh dan seterusnya dapat membakar lemak yang berlebihan sekaligus akan dapat melangsingkan pinggang.
Ia juga memberi kesan sauna yang apabila terdapat proses pemanasan, metabolisma badan akan meningkat dan mampu membakar lemak.
tempoh pemakaian korset: 10-20 minit, jika mengalami ketidakselesaan, please kurangkan masa pemakaian.
boleh digunakan semasa membuat SPA, bersenam atau di masa lapang
basuh dgn detergen biasa (no clorox etc) dan keringkan di tempat teduh, direct sunlight will damage the material.

✿TUJUAN ~ UNTUK MEMBAKAR LEMAK YG BERLEBIHAN &
MELANGSING KAN BADAN.

cara cuci :-

Celup ke dlm air sabun & sental perlahan-lahan
bilas & tekap dengan tuala kering ,kemudian keringkan di bawah kipas
Di larang menjemur di bawah sinaran matahari
(Akan merosakkan FIR di dalamnya)


HARGA PAKEJ SLEEPING PANT & WAIST TRIMMER

HARGA SM :RM55 / SS :RM60 Include Post

♥ ----------- JIMAT RM16 ------------- ♥

CALL : 019-5267122
Bank in ke akaun
~ mybanK 502036055159
~ cIMb 02080099637524
(DI ATAS NAMA ANNISHA BT NORDIN)