Followers

Saturday, October 10, 2009

Foot Detox & Gold Slimming

Name:

Adress :

Tel:

Product / Quantity :

Payment Thru :

MYBANK ANNISHA BINTI NORDIN 502036055159

CIMB ANNISHA BINTI NORDIN 02080099637524

Transaction Date / Time :

SETELAH PEMBAYARAN DIBUAT MELALUI ON9 SILA BERIKAN BUKTI PEMBAYARAN ANDA KE EMAIL

zamisha79@yahoo.com.my

Email Adress:


This contact form was created by Freedback.

FOOT DETOX PATCH!RM1 SEKEPING PAKAGE 100 KEPING RM100 TIDAK TMASUK POSTAGE!!!
FOOT DETOX PATCH!RM1 SEKEPING PAKAGE 100 KEPING RM100 TIDAK TMASUK POSTAGE!!!
FOOT DETOX PATCH!

(KANDUNGAN HERBA :lebih kepada detox + sedikit slimming)

Jangan simpan toxin dalam badan anda. Gunakan foot patch untuk pembuangan toxin dalam masa yang sama memberi kesihatan yang baik kepada anda!

Dapatkan pelekat buang toxin yang murah dan berkesan di pasaran.

Sekeping hanya RM1.00 sahaja. Murah kan?
Tiada bahan terlarang dalam kandungannya. Hanya herba2 terpilih!

*Wanita mengandung & menyusu, dilarang memakai foot detox & slimming patch

Tahukah anda kandungan toksin yang merbahaya di badan anda sekarang? Tahukah anda dengan pencemaran, permakanan dan cara hidup anda sekarang menyebabkan kandungan toksin yang merbahaya telah meningkat di dalam badan anda.
Rawatan traditional di Asia sering mengaitkan bahawa kebanyakan bahagian di tapak kaki adalah berkaitan terus dengan organ-organ penting di dalam badan.
Tahukah anda koyok kaki membuang toksin badan telah lama di gunakan di Asia dan telah mula popular di Eropah dan Negara-negara timur tengah. Ramai telah menggunakannya dan telah berpuas hati dengan hasilnya.
Bagaimana Toksin Terjadi?
Toksin dalam tubuh manusia terjadi akibat pencemaran. Antaranya ialah pencemaran makanan akibat penggunaan bahan kimia secara berleluasa seperti racun perosak, racun serangga dan baja kimia untuk aktiviti pertanian. Kesihatan menjadi lebih parah apabila manusia mengambil makanan yang mengandungi bahan pengawet, perasa tiruan, bahan tambahan dan sebagainya merupakan punca utama terjadi toksin dalam badan. Inilah sebabnya terjadi pelbagai penyakit seperti tumor, kanser, migrain dan sebagainya. Fakta daripada pelbagai kes penyakit mendapati bahawa hampir 90% punca penyakit adalah disebabkan oleh toksin. Di dalam sistem fisiologi tubuh, apabila seseorang itu sakit, badan sedang berusaha untuk menyingkirkan sisa-sisa buangan, mukus dan toksin yang menghalang fungsi tubuh.Toksin yang berada di dalam saluran darah akan di bawa ke pelbagai bahagian organ dan merosakkannya.

Berdasarkan kepada ilmu perubatan Cina, badan kita mempunyai lebih 360 titikakunpuntur, di mana 60 titik akupuntur ditemui di bahagian kaki.Bahagian kaki atau lebih sinonim sebagai “jantung kedua” ianya merupakan zon refleksi untuk organ dalaman utama badan kita dan merupakan “rumah” kepada pelbagai jenis toksik.

Apabilakita memakai Detoxifying Foot Patch, apabila pengedaran darah berlaku di bahagian tapak kaki, foot detox sachet akan menyerap toksik yang dibebaskan dari titik akupuntur. Dengan hanya menggunakan dalam tempoh satu malam sahaja kita akan dapat melihat kesan penggunaan iaitu perubahan dari segi warna dan bau foot detox sachet (dari warna cerahke warna coklat perang/hitam).

Bahan2:
++ Bamboo Vinegar
++ Wood Vinegar
++ ++ Chitosan
++ Dokudami
++ Loquat Leaf
++ Vitamin C
++ Vegetable fiber
++ Tourmaline
++ Cornstarch

Fungsi:
- detoxification
- slimming
- metabolism
- enhance immunologic
- prevent constipation
- improve skin condition
- prevent smelly foot
- cell activation
- anti-aging
- support blood circulation
- improve quality of sleep
- help to relieve the burden on the immune system

Tanda-tanda seseorang itu BANYAK TOKSIN:

* Kerap sakit kepala.
* Badan akan berasa letih tanpa sebarang sebab.
* Susah bangun tidur.
* Bahagian keliling mata gelap.
* Banyak angin, alahan, inflamasi pada sendi.
* Sinus.
* Berat badan meningkat.
* Kehadiran selulit.
* Gaut.
* Kulit muka berminyak.
* Masalah jerawat dan banyak lagi.

Hanya tampal, rehat dan tidur. Toksin dalam badan anda akan diserap. Keesokkanya, anda akan rasakan kesegaran badan, bertenaga, bersemangat. Tiada lagi wajah lesu yang 'mengiringi' anda ke pejabat.

Cara pemakaian:-
1: Buka kertas pada pelekat.
2: Buka plastik Foot Detox dan tampal bahagian yang mempunyai tulisan pada pelekat.
3: Pastikan bahagian yang mengandungi herba menghadap ke tapak kaki.
4: Lekat pada tapak kaki selama 6-8 jam sahaja.

Pakai Foot D'tox selama 5 hari berturut-turut dan berhenti 2 hari. Tujuan berhenti 2 hari adalah untuk mengimbangi semula sistem dalam badan.

Cara pemakaian yg mudah. Keesokan pagi anda akan dapat lihat toksin yg telah disedut keluar melalui tapak kaki anda..

1. Tidak sesuai untuk ibu mengandung atau menyusukan anak
2. Tidak sesuai utk mereka yg mempunyai penyakit kronik i.e. kencing manis, lemah jantung, buah pinggang dsb
3. Jangan lekat pada bahagian kulit yang sensitif
4. Jauhkan dari kanak-kanak
5. Jangan guna sekiranya bungkusan Detox Foot Patch terkoyak
6. Selepas pakai, bungkus patch dan terus buang ke dalam tong sampah
7. Cuci kaki dengan sabun agar bau herba tidak terlalu kuat
8. Banyakkan minum air untuk melancarkan proses penyingkiran toksin.minum 8-10 gelas sehari.

CALL : +60195267122
Bank in ke akaun
~ mybanK 502036055159
~ cIMb 02080099637524
(DI ATAS NAMA ANNISHA BT NORDIN)GOLD SLIMMING PACTH DGN HARGA JUALAN : RM2.50 SEKEPING(TIDAK TERMASUK POSTAGE)INGIN KURUS? TIDAK PERLU MAKAN UBAT!
Memperkenalkan PREMIUM GOLD SLIMMING PATCH - Detox & Slimming Patch!!! Hanya tampal pada kaki tanpa perlu makan ubat kurus. Produk terbaru di pasaran amat sesuai untuk anda yang ingin membuang bukan sahaja toksin, tetapi LEMAK berlebihan didalam badan anda. Badan anda akan bebas dari... toksin, menjadikan anda lebih segar dan sihat sambil melangsingkan lagi bentuk tubuh dan membebaskannya dari lemak berlebihan.
Kesannya dapat dilihat setelah anda buka Slimming Patch tersebut pada keesokkannya yang telah bertukar warna kuning kehitaman. Menunjukkan lemak telah dicairkan. Gunakan berterusan sehingga mendapat berat badan yang anda inginkan.

Bagaimana SLIMMING patch berfungsi?
Herba dan bahan semulajadi yang digunakan dalam SLIMMING patch ini memanaskan BADAN dan mencairkan LEMAK. Herba dan bahan semulajadi yang digunakan dalam SLIMMING patch ini akan memanaskan tapak kaki dan membuka ruang lubang akupuntur 360 titik pada kaki dan ini membolehkan LEMAK dari badan ditarik secara lembut dan perlahan.GOLD SLIMMING PACTH BERFUNGSI ~ Menyerap Lemak Berlebihan

**Berfungsi sebagai penyahtoksin, ia juga meningkatkan kadar metabolisme, memecahkan lemak-lemak yang berada di tisu dan seterusnya memberi kesan ajaib dalam mengurangkan berat bad...an dan mendapatkan kulit yang lebih sihat Cara hidup,pemakanan dan pencemaran menyebabkan kandungan toksin merbahaya semakin meningkat dalam badan kita.Rawatan traditional di Asia sering mengaitkan bahawa kebanyakan bahagian di tapak kaki adalah berkaitan terus dengan organ-organ penting di dalam ...badan. Tahukah anda koyok kaki membuang toksin badan telah lama di gunakan di Asia dan telah mula popular di Eropah dan Negara-negara timur tengah. Ramai telah menggunakannya dan telah berpuas hati dengan hasilnya..

Bahan utama slimmimg foot patch :

BLACK HAW
...main function: help to digest
FOLIUM SENNAE
main function: help healing constipation
RHEUM OFFICINALE BAILL
main function: cooling blood, help removing internal moisture, help to digest
MANGNOLIA OFFICINALIS
Main function: help to digest, help healing constipation
SODIUM SULFATE, ANHYDROUS
Main function: help healing constipation
COPTIS CHINENSIS
Main function: help to digest, help healing constipation and detoxing

** Dihasilkan berdasarkan pada produk Detox Foot Patch, tetapi ditambah dengan kandungan tambahan yang memberikan kesan tambahan iaitu slimming function..

**Foot Patch (Gold)- terdapat bahan tambahan yang akan mampu menarik keluar lebihan lemak untuk tujuan pelangsingan.

**Berfungsi sebagai penyahtoksin, ia juga meningkatkan kadar metabolisme, memecahkan lemak-lemak yang berada di tisu dan seterusnya memberi kesan ajaib dalam mengurangkan berat badan dan mendapatkan kulit yang lebih sihatLihat seterusnya..
Cara hidup,pemakanan dan pencemaran menyebabkan kandungan toksin merbahaya semakin meningkat dalam badan kita.Rawatan traditional di Asia sering mengaitkan bahawa kebanyakan bahagian di tapak kaki adalah berkaitan terus dengan organ-organ penting di dalam ...badan. Tahukah anda koyok kaki membuang toksin badan telah lama di gunakan di Asia dan telah mula popular di Eropah dan Negara-negara timur tengah. Ramai telah menggunakannya dan telah berpuas hati dengan hasilnya.

CALL : +60195267122
Bank in ke akaun
~ mybanK 502036055159
~ cIMb 02080099637524
(DI ATAS NAMA ANNISHA BT NORDIN)

No comments:

Post a Comment