Followers

Saturday, October 10, 2009

Waist Trimmer




Name:
Adress :
Tel:
Product / Quantity :
Payment Thru :
MYBANK ANNISHA BINTI NORDIN 502036055159
CIMB ANNISHA BINTI NORDIN 02080099637524
Transaction Date / Time :
SETELAH PEMBAYARAN DIBUAT MELALUI ON9 SILA BERIKAN BUKTI PEMBAYARAN ANDA KE EMAIL

zamisha79@yahoo.com.my

Email Adress:

This contact form was created by Freedback.






Waist Trimmer
Waist Trimmer




PRODUK HEBAT UNTUK KEMPISKAN PERUT@RAMPINGKAN PINGGANG DENGAN SAUNA EFFECT
*BENGKUNG MODEN UNTUK PERUT DIPERBUAT DARI 4 LAPISAN DIPERBUAT DARI 4 LAPISAN NILON,KAPAS DAN ADA FAR NILON,KAPAS DAN
*ADA FAR INFRARED.
*ADA 4 ZIP UNTUK KESELESAAN
* FREE SIZE UKURAN CM 56CM-98CM (22'' -37 ''INCI SAHAJA)
* LELAKI DAN WANITA BOLEH GUNA
* DARI PARAS DADA KE BAWAH HANYA 10 INCI( 26 CM ) ,
* IA TIDAK TERLALU LABUH SEPERTI BENGKUNG KAIN
* TIDAK GATAL,TIDAK LICIN ,TER”LETAK “ JER.
PERHATIAN!!
Semasa memakai korset ini, kesan far infrared ray akan membuatkan anda berpeluh dan seterusnya dapat membakar lemak yang berlebihan sekaligus akan dapat melangsingkan pinggang.
Ia juga memberi kesan sauna yang apabila terdapat proses pemanasan, metabolisma badan akan meningkat dan mampu membakar lemak.
boleh pakai bila -bila masa mengikut keselesaan, jika mengalami ketidakselesaan, please kurangkan masa pemakaian.
boleh digunakan semasa membuat SPA, bersenam atau di masa lapang
basuh dgn detergen biasa (no clorox etc) dan keringkan di tempat teduh, direct sunlight will damage the material.
INFO TENTANG INFRARED 4 LAYER SLIMMING BELT:

1) waist trimmer ni..satu saiz je tapi with 4 adjustable zipper. sesuai utk saiz pinggang antara 56cm-96cm sahaja waist trimmer ni...ala bengkung biasa tu...bezanya dr segi jenis fabrik. fabrik yg digunakan disulami dgn sinaran infrared.
2) infrared ni bertindak balas dgn lemak2 dalam badan apabila adanya haba & peluh. Fabriknya pula jenis bermutu tinggi yg dpt hasilkan immediate effect (rampingkan pinggang)
3) masa mula2 pakai pulak..dinasihatkan jgn terus gunakan zip yg paling ketat...after 2-3 kali pakai..baru tukar ke level lain.. kecuali saiz pinggang dah yg min level...bukan apa...takut kalau di paksa / ditarik2..(sehingga terlalu ketat)..boleh merosakkan zipper tu..

PERHATIAN!!

Semasa memakai korset ini, kesan far infrared ray akan membuatkan anda berpeluh dan seterusnya dapat membakar lemak yang berlebihan sekaligus akan dapat melangsingkan pinggang.
Ia juga memberi kesan sauna yang apabila terdapat proses pemanasan, metabolisma badan akan meningkat dan mampu membakar lemak.
tempoh pemakaian korset: 10-20 minit, jika mengalami ketidakselesaan, please kurangkan masa pemakaian.
boleh digunakan semasa membuat SPA, bersenam atau di masa lapang
basuh dgn detergen biasa (no clorox etc) dan keringkan di tempat teduh, direct sunlight will damage the material.

✿TUJUAN ~ UNTUK MEMBAKAR LEMAK YG BERLEBIHAN &
MELANGSING KAN BADAN.


cara cuci :-


Celup ke dlm air sabun & sental perlahan-lahan
bilas & tekap dengan tuala kering ,kemudian keringkan di bawah kipas
Di larang menjemur di bawah sinaran matahari
(Akan merosakkan FIR di dalamnya)

TESTIMONI :
-


Posted: Thu Aug 09, 2010 11:51 am
saya pun tgh pakai WT nih....rasa slim jer perutku.....tak nampak la bonjol2...sy pakai time keje dan mlm gak...harap2 cpt2 la dpt kempiskan perut nih...skg dah pakai 2nd zip....sb yg 1st zip dah rasa tak grip sgt dah....

Posted on Wed Aug 15, 2010 4:32 pm by janna

Harini epi sgt sb dah leh guna zip ke-3..hehehehe..pewut dah mula surut laaa....suka bangat.....dah takde bonjolan lagi...dan kwn2 opis dah tegur
perut dah slim mlim....tq utk junn krn perkenalkan WT ni....akhirnya perutku dpt gak kempis walaupun tak se flat sblm bergelar ibu dulu....hehehe..hubby pun suker tgk hasil WT nih...



Post at 16-8-2010 02:34 PM by lin

dah stat pakai..selesa tak rasa senak pun macam pakai bengkung....kemas jer rasa, lunch td makan 1/3 jer...cepat kenyang....masa pakai nampak flat jer perut...best..thanks junn..terbayang pakai baju kebaya songket bunga tabur raya nihhhhh...


Posted at Fri Aug 17, 2010 1:05 pm by zaslia

saya tak pasan biler saya amik.. rasa aderler dkt2 nak seminggu guna dah... nak tau
1st day sampai saya terus pakai... mmm not bad.. selesa n kemas jerkkk... mmg teruja sgt2... blik umah bukak mmg berpeluh2... tp tak pasan lg ler tak check bebetui.. lepas mandi ptg tu tak gak pasan lg.. mmm keesokkannyer seblm sarapan..n lepas mandi.. nak pakai baju fit (biasanya sabtu ahad dok umah ala2 dok umah sendrik la kan.. bergaya sakan utk somi..)
sya panggil somi sya... soh dia tolong tgkkan.. masa tu tak angkat baju lg..dia kata cuba angkat baju tu..nak tgk.. ke awk pakai 'benda' tu... then .. la..tak nmpk ker WT tu tersidai kat ampaian tuu ha (sambil tunjuk WT tu kat penyidai sejadah..) then.. dia kata "mmmmmm kempis ler.. takper..takper..teruskan..
."
saya pun apa lagi... mmg terkejut gak mmg betui ler flat jer perut ni... teruskan juga pakai baju fit tu.. mmg dah tak segan..rasa nak menunjuk kat adik ipar pulak...hihihihihihih

nnt sehari dua genap seminggu nak ukurlilit pinggang pulak.. hihih nnt saya bg testi lg yer.. tungguuuuu....

"tak mau cuba? tak tau kesannya testing dulu baru tau...!"


Post at Tue Aug 21, 2010 2:15 pm by Zahiela

eila nak testi gak pasal WT ni..
memula pakai..terus zip ke2..
sebab zip pertama tu rase cam tak berapa grip kan...
pas 2 minggu ni..
pg tadi...panggey hubby suh die tolong zipkan...
selalunya zip ke2..tp bila zip cam tak berapa ketat la..rase longgar..
pastu hubby ckp..meh try zip ke3..
lor...terkejut giler..leh sampai zip ke3 tu..br rase sedap dan grip..
macam mula2 pakai dulu....
uih..terkejut..gembira pun ade...
pastu hubby sound suh pakai kebaya yg dah lama tergantung tu..
fuiyoo..muat..hehe..
skang malam2 hubby lak pakai utk kempiskan perut die plak...

erm..bagusla..berkesan..do
uble thumbs up!!

bagi yg belum mencuba,cubala anda hanya perlu tanya diri RAJIN ATAU TIDAK......NAK SERIBU DAYA,XNAK SERIBU DALIH......PAKAI BENGKUNG HARGA 800 RIBU KLU X RAJIN,MEMANG XJADI HEHE.BAGI YG XSUKA DI TAG ,BOLEH REMOVE TAG YE...JUNN NAK NIAGA JE

HARGA : SM :RM30 / SS RM35 (TERMASUK POSTAGE)


CALL : +60195267122
Bank in ke akaun
~ mybanK 502036055159
~ cIMb 02080099637524
(DI ATAS NAMA ANNISHA BT NORDIN)



WAIST TRIMMER 4 ZIP + LOSYEN 1BOTOL ..

MASALAH PERUT BUNCIT...!!???
NAK KEMPISKAN PERUT ...??
PINGGANG PENUH BERLEMAK...!!!??
NAK RAMPINGKAN PINGGANG....???


PRODUK HEBAT UNTUK KEMPISKAN PERUT@RAMPINGKAN PINGGANG DENGAN SAUNA EFFECT..

*BENGKUNG MODEN UNTUK PERUT DIPERBUAT DARI 4 LAPISAN DIPERBUAT DARI 4 LAPISAN NILON,KAPAS DAN ADA FAR NILON,KAPAS DAN

*ADA FAR INFRARED.

*ADA 4 ZIP UNTUK KESELESAAN

* FREE SIZE UKURAN CM 56CM-98CM (22'' -37 ''INCI SAHAJA)

* LELAKI DAN WANITA BOLEH GUNA

* DARI PARAS DADA KE BAWAH HANYA 10 INCI( 26 CM ) ,

* IA TIDAK TERLALU LABUH SEPERTI BENGKUNG KAIN

* TIDAK GATAL,TIDAK LICIN ,TER”LETAK “ JER.

PERHATIAN!!

Semasa memakai korset ini, kesan far infrared ray akan membuatkan anda berpeluh dan seterusnya dapat membakar lemak yang berlebihan sekaligus akan dapat melangsingkan pinggang.
Ia juga memberi kesan sauna yang apabila terdapat proses pemanasan, metabolisma badan akan meningkat dan mampu membakar lemak.
boleh pakai bila -bila masa mengikut keselesaan, jika mengalami ketidakselesaan, please kurangkan masa pemakaian.
boleh digunakan semasa membuat SPA, bersenam atau di masa lapang
basuh dgn detergen biasa (no clorox etc) dan keringkan di tempat teduh, direct sunlight will damage the material.

INFO TENTANG INFRARED 4 LAYER SLIMMING BELT:

1) waist trimmer ni..satu saiz je tapi with 4 adjustable zipper. sesuai utk saiz pinggang antara 56cm-96cm sahaja waist trimmer ni...ala bengkung biasa tu...bezanya dr segi jenis fabrik. fabrik yg digunakan disulami dgn sinaran infrared.
2) infrared ni bertindak balas dgn lemak2 dalam badan apabila adanya haba & peluh. Fabriknya pula jenis bermutu tinggi yg dpt hasilkan immediate effect (rampingkan pinggang)
3) masa mula2 pakai pulak..dinasihatkan jgn terus gunakan zip yg paling ketat...after 2-3 kali pakai..baru tukar ke level lain.. kecuali saiz pinggang dah yg min level...bukan apa...takut kalau di paksa / ditarik2..(sehingga terlalu ketat)..boleh merosakkan zipper tu..

PERHATIAN!!

Semasa memakai korset ini, kesan far infrared ray akan membuatkan anda berpeluh dan seterusnya dapat membakar lemak yang berlebihan sekaligus akan dapat melangsingkan pinggang.
Ia juga memberi kesan sauna yang apabila terdapat proses pemanasan, metabolisma badan akan meningkat dan mampu membakar lemak.
tempoh pemakaian korset: 10-20 minit, jika mengalami ketidakselesaan, please kurangkan masa pemakaian.
boleh digunakan semasa membuat SPA, bersenam atau di masa lapang
basuh dgn detergen biasa (no clorox etc) dan keringkan di tempat teduh, direct sunlight will damage the material.

✿TUJUAN ~ UNTUK MEMBAKAR LEMAK YG BERLEBIHAN &
MELANGSING KAN BADAN.

cara cuci :-

Celup ke dlm air sabun & sental perlahan-lahan
bilas & tekap dengan tuala kering ,kemudian keringkan di bawah kipas
Di larang menjemur di bawah sinaran matahari
(Akan merosakkan FIR di dalamnya)

Losyen Affif Gamat

Losyen gamat affif :-

✿~Khas untuk sakit urat saraf,kebas,lenguh2,lumpuh
✿~Membakar lemak,kempiskan perut
✿~Sakit kaki,lutut,pinggang,leher,bengkak sendi (ghout),sakit kepala,tumit pecah
✿~Wanita yg mengalami sengugut ketika period
✿~Perempuan lepas bersalin amat sesuai digunakan


Cara Menggunakannyaa:-

✿ Di galakkan sapu losyen ini selepas mandi seperti di kawasan perut,peha,lengan ,pinggang, & betis

utk tujuan lemak2 tepu dipecahkan..

✿ Bagi yg ingin kempiskan perut..sesuai di sapu 2,3 kali sehari utk kesan yg maksimum ..

✿ Bykkan minum air putih utk melancarkan proses pemecahan lemak ..


Amat Sesuai bg Golongan :-

1~ Bagi yg ingin mengempiskan perut dan bahagian2 lain spt peha,pinggang,lengan dan betis sesuai sekali di sapu losyen ini 2,3 kali sehari

2~ Bagi kaum wanita yg lepas bersalin amat sesuai berbengkung sapu Losyen Affif ini utk memecahkan lemak2 di perut selain menghilangkan kebas2 di kaki...

3~ Warga Emas yg sakit urat saraf,lutut,gout,lenguh2 sapu lah 2,3 kali sehari...pastinya dpt menghilangkan lenguh2 di badan dan sakit2 urat....

4~ Sesuai yg sedang bersauna, dan yg memakai bengkung atau sauna pant..

AMARAN !

Elakkan dari terkena mata kerana Losyen ini panas

Elakkan dari terkena bayi anda...

Elakkan di sapu ke muka..


CALL : 019-5267122
Bank in ke akaun
~ mybanK 502036055159
~ cIMb 02080099637524
(DI ATAS NAMA ANNISHA BT NORDIN)