Followers

Tuesday, October 19, 2010

DAIMOND MASK PINK & DAIMOND MASK BY NISHA BEAUTY




JOM INTAI2 KELEBIHAN DAIMOND MASK ☛

☛ KELEBIHAN IBU PATI DIAMOND :

✎ -Hilangkan minyak pada muka

✎ -Mencerahkan kulit muka

✎-Menegangkan

✎-Membuang segala kotoran/habuk pada muka

✎-Membantutkan tumbuhnya jerawat

✎-Memudarkan jeragat dan parut

✎-Melembapkan kulit

✎-Membuang segala flek2 dan sel2 kulit mati

✎-Membantu membuang white head pada kawasan hidung

✎-Sesuai utk semua jenis kulit mahupun jerawat,sensitif dan kulit kusam

☛ Sape yg sesuai ????

☛ DIAMOND sesuai sekali utk umur 30 tahun ke atas

☛ CARA GUNA MASK PATI IBU DIAMOND:

1. Sapu pada seluruh wajah dan biarkan kering selama 20 minit

2. Jauhi bawah mata. Lepas kering boleh la tarik perlahan-lahan (peel off) dan cuci muka.

3. Tak sampai beberapa saat anda boleh rasakan perbezaan pada kulit

4. Tiada lagi minyak dan terasa lembut serta tegang malah makin cerah


HARGA :
20g RM30 SM/SS:RM35

HARGA BORONG KAMI :

10pc 》 RM18 each
20pc 》 RM15 EACH
30pc 》 RM12 EACH
50pc 》 RM10 EACH
100pc 》 RM9 EACH

》 TIDAK TERMASUK POS 》

⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓
CARA NAK ORDER :

Boleh terus SMS / Whatsapp
☎ ke 019-5267122

=================================
Payment method :

♡ Bank in to : MAYBANK - 502036055159 - Annisha Nordin
♡ Bank in to : CIMB -02080099637524 - Annisha Nordin



JOM INTAI2 KELEBIHAN DAIMOND MASK PINK ☛

☛ KELEBIHAN IBU PATI DIAMOND MASK PINK :

KELEBIHAN IBU PATI PINKY LIMITED EDITION

✎ -Memberikan effect "blusher" pada kulit

✎ -Hilangkan minyak pada muka

✎ -Mencerahkan kulit muka

✎ -Menegangkan

✎ -Membuang segala kotoran/habuk pada muka

✎-Membantutkan tumbuhnya jerawat

✎-Memudarkan jeragat dan parut

✎-Melembapkan kulit

✎-Membuang segala flek2 dan sel2 kulit mati

✎-Membantu membuang white head pada kawasan hidung

✎-Sesuai utk semua jenis kulit mahupun jerawat,sensitif dan kulit kusam

PINK - Utk semua umur yg berkulit kusam, kering, tak bermaya boleh ambil Pink

☛TAHAN BERAPA LAMA?

~ pakai seminggu sekali

~ Terpulang samada untuk nak pakai tebal-tebal atau nipis, untuk tahan lebih lama better guna nipis-nipis pun dah cukup

~ boleh tahan 2-3 bulan bergantung kpd kekerapan pakai.

HARGA :
20g RM30 SM/SS:RM35

HARGA BORONG KAMI :

10pc 》 RM18 each
20pc 》 RM15 EACH
30pc 》 RM12 EACH
50pc 》 RM10 EACH
100pc 》 RM9 EACH

》 TIDAK TERMASUK POS 》

⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓
CARA NAK ORDER :

Boleh terus SMS / Whatsapp
☎ ke 019-5267122

=================================
Payment method :

♡ Bank in to : MAYBANK - 502036055159 - Annisha Nordin

♡ Bank in to : CIMB -02080099637524 - Annisha Nordin


 CARA GUNA MASK PATI IBU DIAMOND & PINK:

1. Sapu pada seluruh wajah dan biarkan kering selama 20 minit
2. Jauhi bawah mata!! Lepas kering boleh la cuci muka!!
3. Tak sampai beberapa saat anda dapat rasakan perbezaan pada kulit
4. Tiada lg minyak dan terasa lembut serta tegang malah makin cerah

SOALAN LAZIM MASK PATI IBU DIAMOND::
1. Ada perbezaan tak mask diamond & pink?
Tiada beza. Cuma pengguna di bawah umur 30-an saya prefer guna yang Diamond sahaja sebab tu Diamond laju. Pink lebih kepada moisturizing (kelembapan) dan whitening (pencerahan)

2. Anggaran satu bekas mask ni boleh tahan berapa lama?
Cukup memakainya seminggu sekali. Terpulang samada untuk nak pakai tebal-tebal atau nipis, untuk tahan lebih lama better guna nipis-nipis pun dah cukup

DIAMOND - umur bawah 30 tahun prefer guna yang Diamond. Diamond ni utk kulit normal, berminyak & jerawat.

PINK - Utk semua umur yg berkulit kusam, kering, tak bermaya boleh ambil Pink

TAHAN BERAPA LAMA?
Pakai seminggu sekali
Terpulang samada untuk nak pakai tebal-tebal atau nipis
Untuk tahan lebih lama better guna nipis-nipis pun dah cukup
Boleh tahan 2-3 bulan bergantung kpd kekerapan pakai

Berminat sms/whatsapp
◆° 019 5267122