Followers

Tuesday, September 7, 2010

SUPRA KRYOLAN 7GM





Korang pernah dengar tak pasal make-up kryolan???
Kryolan ni dikatakan setanding dengan produk keluaran MAC…
Actually kryolan ni dah lama femes di kalangan mak andam kat Malaysia ni…
Kalau kat Indonesia pula ia femes di kalangan artis-artis diorang…
Kalau nak tau, rahsia muka kris dayanti macam barbie dolls tu sebab pakai kryolan la….
(ini agen kryolan la yg cakap..kalau dia tipu, maknanya tipu la)
Awas!!! dah pakai foundation ni or mana2 foundation sekalipun WAJIB cuci muka ye…
Supracolor ni lebih best + flawless + marvellous + superb dari tv paint stick…
Actually stick pun dah ok, tapi supracolor ni lebih superb kot….hehe…
kalau pakai ni pori2 yang terbuka akan tertutup, semua bekas jerawat sebesar kawah pun blh di cover…hasilnya kulit akan jd gebusss….

ORIGINAL SUPRACOLOR Foundation by KRYOLAN
7gm
~ Bedak asas trend mekap artis dan mak andam terkini….Hasilnya malatoppss…
~ Long Lasting
~ Halus
~ Dapatkan segera kerana stok terhad
~ Kryolan Supra Color telah lama digunakan oleh mekap artis Malaysia semenjak 1999 tapi rahsia ini tak pernah diketahui oleh ramai sehingga kini kerana ia sebahagian dari rahsia solekan cantik dan flawless..
Ciri-ciri produk:-
~ oily base- sesuai digunakan oleh org bermasalah spt jerawat, garis2 tua, kulit kasar (big open pores) kerana ia memberikan hasil yg flawless giler
~ utk org kulit normal & kering amat2 sesuai
Memberi efek kulit muka yg licin
Menutup parut jerawat, jeragat & cela
Tidak perlu memakai bedak
Ringkas, mudah & cepat
Amat jimat!! hanya oles sdkt shj dpt diseratakan keseluruhan wajah

CAMNER NAK GUNA KASI KULIT LICIN MULUS CAM ARTIS EK ????
Step by step for glamorous looks:
1- wash your face from oil/dirt
2- take a small portion of supra, put it on the four corner of your face
3- use wet sponge/fingers to spread it evenly on your face
4- use loose powder/baby powder to make the foundation stay on your face longer
5- Tadaaaa…now u have a fantabulous look..

SUPRA KRYOLAN FOUNDATION (German) 7g
SM : RM30 with FREE POSTAGE
SS : RM35 with FREE POSTAGE


Ada 8 pilihan warna:-
IVORY -utk kulit cerah -ADIRA
2W -utk kulit cerah putih -ZIZIE EZZATY
3W -utk kulit cerah pink -SOFEA JANE
4W : utk kulit sederhana -artis ERRA FAZIRA/ CT NURHALIZA
FS38 : utk cerah kekuningan - artis LISDAWATI
FS45 : Cerah sikit pd 4w
NB : utk natural beige - artis ROZITA CHE WAN
5W: utk kulit sawo matang - artis FASHA SANDHA /NURUL


CALL/ WhatsApp : 019-5267122
Bank in ke akaun
~ mybanK 502036055159
~ cIMb 02080099637524
( NAMA ANNISHA BT NORDIN)


-*Sorry for the tagging, feel free to remove tag :D

Berminat..? sila bagi komen kat bwah, saya akan pm segera. TQ