Followers

Sunday, July 11, 2010

HOT ITEM ! BEDAK TANAKA TERMURAH ...

FAST SELLING PRODUCT..!!! Cepat order sekaranggg!!!

Nak hilangkan JERAWAT? PARUT? DAN NAK DAPATKAN KULIT LEBIH LEMBUT DAN GEBU??? Dapatkan Bedak Sejuk TANAKA (RAHSIA KECANTIKAN NORA DANISH)  

HARGA YANG SANGAT BERBALOI . 
KESAN YANG SANGAT MANTAP..
HARGA
SM : 1 RM15 (40grm)
SS  :  1 RM20 (40grm)
3PCS SM :RM40 / SS:RM50

>>> INCLUDE POSTAGE >>>

4 COLOUR AVAILABLE
HIJAU -----> LEMON
PINK ------> ROSE
PUTIH -----> JASMINE
CREAM ----> NATURAL

Ramai yang konfius, kenapa ada 4 colour. Sedangkan NORA DANISH punya bedak ada printed "TATE BY D.E.A" tu just ada warna hijau sahaja. Baiklah.

Kalau you ols nak tau, BEDAK TANAKA ni memang asal dari MYANMAR. So, yang NORA DANISH punya bedak tu pon asal dari Myanmar, ambil di tempat yang sama. Kilang sama, isi sama, bekas sama, kuantiti sama, kandungan sama, warna sama, & semuanyaaaaa adalah SAMA 100%!

Bedak TATE by D.E.A tu plak adalah Bedak Tanaka yg NORA DANISH re-branding and buat labeling atas nama dia. Kesimpulannye Bedak TANAKA ORIGINAL from Myanmar dgn Bedak TATE by D.E.A adalah SAMA...!! Bezanya hanyalah pada label... Now, you ols tak perlu lagiii argue and pelik kan kenapa NORA DANISH ada warna hijau je, and why saya jual xde sticker "TATE BY D.E.A tu"

Kesimpulannya you ols nak pakai bedak tanaka sebab nak cantik macam nora danish kan? Tak kisahlah ada sticker dari Nora Danish ker x dak, coz you ols nak pakai bedak tanaka tu, bukan sticker tu? Ngeh3.

THANAKA ADALAH 100% ORGANIK DAN SEMULA JADI.

KELEBIHAN BEDAK SEJUK TANAKA :
ü  Mengecut dan menghapuskan jerawat.
ü  Melindungi dari sinar uv matahari (sapuan nipis as a foundation) juga mengurangi tanda-tanda penuaan awal seperti kedutan halus dan jeragat
ü  Melicinkan kulit muka.
ü  Memberi kesegaran pada kulit.
ü  Mengurangkan kadar pengeluaran minyak / sebum pada kulit.
ü  Menanggalkan sel kulit mati.
ü  Ia membantu sejukkan kulit.
ü  Membersih & menengang wajah.
ü  Sesuai untuk kanak-kanak dan bayi 1tahun keatas.
ü  Sesuai untuk semua lapisan umur.
ü  Menghilangkan ruam-ruam badan.
ü  Boleh digunakan dimuka dan badan.
ü  Menghilangkan gatal-gatal badan.
ü  Lembutkan kulit dan menghaluskan.
ü  Cerahkan kulit.
ü  Hilangkan jeragat.
ü  Menyejukkan dan mengurangkan minyak di kulit muka.
ü  Boleh dijadikan sebagai bedak sejuk dan foundation.
ü  Selesaikan masalah kulit bukan sahaja di muka tapi boleh digunakan satu badan. 

CARA GUNA BEDAK SEJUK TANAKA :
- UNTUK JADIKAN SEBAGAI FOUNDATION
cuma sapukan bedak tanaka secara nipis dan rata ke seluruh wajah menggunakan jari atau span muka.
*Tips: Renjiskan sedikit air pada wajah sebelum dicalit bedak agar sapuan licin dan nipis

- UNTUK JADIKAN SEBAGAI BEDAK SEJUK
cuma basahkan jari atau ambil sedikit bedak tanaka, letakkan ke dalam piring. Campurkan dengan sedikit air (jgn terlalu pekat / cair), kemudian sapu ke wajah. Biar kering 30 minit sebelum di scrub / cuci. Boleh juga di pakai sepanjang malam sewaktu tidur sebelum dicuci keesokannya.

BEDAK SEJUK TANAKA SESUAI UNTUK:
** Bedak ini boleh digunakan untuk semua jenis kulit - berjerawat, sensitif, normal atau berminyak.
Sesuai untuk lelaki dan wanita sama ada dewasa atau kanak-kanak.
** Boleh merawat kegatalan dan dijadikan scrub seluruh badan untuk menghilangkan kotoran, daki dan sel-sel mati.