Followers

Saturday, October 10, 2009


MASALAH PERUT BUNCIT...!!???
NAK KEMPISKAN PERUT ...??
PINGGANG PENUH BERLEMAK...!!!??
NAK RAMPINGKAN PINGGANG....???


PRODUK HEBAT UNTUK KEMPISKAN PERUT@RAMPINGKAN PINGGANG DENGAN SAUNA EFFECT..

*BENGKUNG MODEN UNTUK PERUT DIPERBUAT DARI 4 LAPISAN DIPERBUAT DARI 4 LAPISAN NILON,KAPAS DAN ADA FAR NILON,KAPAS DAN

*ADA FAR INFRARED.

*ADA 4 ZIP UNTUK KESELESAAN

* FREE SIZE UKURAN CM 56CM-98CM (22'' -37 ''INCI SAHAJA)

* LELAKI DAN WANITA BOLEH GUNA

* DARI PARAS DADA KE BAWAH HANYA 10 INCI( 26 CM ) ,

* IA TIDAK TERLALU LABUH SEPERTI BENGKUNG KAIN

* TIDAK GATAL,TIDAK LICIN ,TER”LETAK “ JER.

PERHATIAN!!

Semasa memakai korset ini, kesan far infrared ray akan membuatkan anda berpeluh dan seterusnya dapat membakar lemak yang berlebihan sekaligus akan dapat melangsingkan pinggang.
Ia juga memberi kesan sauna yang apabila terdapat proses pemanasan, metabolisma badan akan meningkat dan mampu membakar lemak.
boleh pakai bila -bila masa mengikut keselesaan, jika mengalami ketidakselesaan, please kurangkan masa pemakaian.
boleh digunakan semasa membuat SPA, bersenam atau di masa lapang
basuh dgn detergen biasa (no clorox etc) dan keringkan di tempat teduh, direct sunlight will damage the material.

INFO TENTANG INFRARED 4 LAYER SLIMMING BELT:

1) waist trimmer ni..satu saiz je tapi with 4 adjustable zipper. sesuai utk saiz pinggang antara 56cm-96cm sahaja waist trimmer ni...ala bengkung biasa tu...bezanya dr segi jenis fabrik. fabrik yg digunakan disulami dgn sinaran infrared.
2) infrared ni bertindak balas dgn lemak2 dalam badan apabila adanya haba & peluh. Fabriknya pula jenis bermutu tinggi yg dpt hasilkan immediate effect (rampingkan pinggang)
3) masa mula2 pakai pulak..dinasihatkan jgn terus gunakan zip yg paling ketat...after 2-3 kali pakai..baru tukar ke level lain.. kecuali saiz pinggang dah yg min level...bukan apa...takut kalau di paksa / ditarik2..(sehingga terlalu ketat)..boleh merosakkan zipper tu..

PERHATIAN!!

Semasa memakai korset ini, kesan far infrared ray akan membuatkan anda berpeluh dan seterusnya dapat membakar lemak yang berlebihan sekaligus akan dapat melangsingkan pinggang.
Ia juga memberi kesan sauna yang apabila terdapat proses pemanasan, metabolisma badan akan meningkat dan mampu membakar lemak.
tempoh pemakaian korset: 10-20 minit, jika mengalami ketidakselesaan, please kurangkan masa pemakaian.
boleh digunakan semasa membuat SPA, bersenam atau di masa lapang
basuh dgn detergen biasa (no clorox etc) dan keringkan di tempat teduh, direct sunlight will damage the material.

✿TUJUAN ~ UNTUK MEMBAKAR LEMAK YG BERLEBIHAN &
MELANGSING KAN BADAN.

cara cuci :-

Celup ke dlm air sabun & sental perlahan-lahan
bilas & tekap dengan tuala kering ,kemudian keringkan di bawah kipas
Di larang menjemur di bawah sinaran matahari
(Akan merosakkan FIR di dalamnya)

Losyen Affif Gamat

Losyen gamat affif :-

✿~Khas untuk sakit urat saraf,kebas,lenguh2,lumpuh
✿~Membakar lemak,kempiskan perut
✿~Sakit kaki,lutut,pinggang,leher,bengkak sendi (ghout),sakit kepala,tumit pecah
✿~Wanita yg mengalami sengugut ketika period
✿~Perempuan lepas bersalin amat sesuai digunakan


Cara Menggunakannyaa:-

✿ Di galakkan sapu losyen ini selepas mandi seperti di kawasan perut,peha,lengan ,pinggang, & betis

utk tujuan lemak2 tepu dipecahkan..

✿ Bagi yg ingin kempiskan perut..sesuai di sapu 2,3 kali sehari utk kesan yg maksimum ..

✿ Bykkan minum air putih utk melancarkan proses pemecahan lemak ..


Amat Sesuai bg Golongan :-

1~ Bagi yg ingin mengempiskan perut dan bahagian2 lain spt peha,pinggang,lengan dan betis sesuai sekali di sapu losyen ini 2,3 kali sehari

2~ Bagi kaum wanita yg lepas bersalin amat sesuai berbengkung sapu Losyen Affif ini utk memecahkan lemak2 di perut selain menghilangkan kebas2 di kaki...

3~ Warga Emas yg sakit urat saraf,lutut,gout,lenguh2 sapu lah 2,3 kali sehari...pastinya dpt menghilangkan lenguh2 di badan dan sakit2 urat....

4~ Sesuai yg sedang bersauna, dan yg memakai bengkung atau sauna pant..

AMARAN !

Elakkan dari terkena mata kerana Losyen ini panas

Elakkan dari terkena bayi anda...

Elakkan di sapu ke muka..


CALL : 019-5267122
Bank in ke akaun
~ mybanK 502036055159
~ cIMb 02080099637524
(DI ATAS NAMA ANNISHA BT NORDIN)